Sol!

Datum:2011-06-30 Klockan:09:48:06


Frukost ute i solen : ')

Min grymma vän!

Datum:2011-06-29 Klockan:23:08:49








Dagen har varit kalas! Jag hängde med Amanda på rep inför allsången vid tre, hon och bandet körde låten två gånger. Det lät jätte bra. Efter det åkte vi hem till henne, vi satt ute på altanen när jag sminkade och fixade hennes hår, huuur häligt som helst. Allsången började vid sju. Jag kom in gratis, Amanda sa i entrén att jag var hennes stylist. De tyckte att jag var en riktigt stjärnstylist, hahah! Ja Amanda var verkligen en stjärna ikväll. Hon var hur grym som helst, om man ändå hade den rösten. Allsången var vid slottsruinen som ni ser på bilden, ett perfekt ställe.

Allsång!

Datum:2011-06-29 Klockan:13:33:34




Imorse var jag på Nossebro marknad med mamma och syrran, det var jätte mycket folk där.
Jag kom hem med ett linne och två små tavlor som jag ska hänga upp på väggen senare.
Jag håller på att läsa körkortsteori. Vid fem tiden ska jag gå över till Amanda och fixa iordning henne.
Det är allsång i Gräfsnäs ikväll och Amanda ska sjunga.
Min kamera åker med så bilder kommer antagligen ikväll eller imorgon.

Sommar!

Datum:2011-06-28 Klockan:22:23:24


Nu är kvällsmaten svald. Imorse blev det ett morgondopp i Looviken med gött gäng, fika och fyrmanna kotte blev det med, härligt härligt. Ikväll var Amanda här och hjälpte mig lite med hoppningen på Jinni, det gick allt bra. Väldigt varmt bara plus en massa blinningar och sån skit! 
Idag har det verkligen varit sommarvärme, hur skönt som helst.

Hoppas ni haft en fin dag ni med : ')

Frisyrer!

Datum:2011-06-27 Klockan:14:17:00
   
Jennifer Aniston                                            Sarah Jessica Parker


 
Britney Spears                                               Megan Fox



 
  Amanda Seyfried

Jag är mycket för frisyrer som är "slarviga" alltså inga strikta frisyrer. Som bilderna ovanför!

Rekommenderas!

Datum:2011-06-27 Klockan:13:17:53


Ögonbrynsgel, hur bra som helst! Jag använder själv denna produkt varje gång jag sminkar mig.
Du använder den för att fixera din bryn, så du får alla hår på rätt plats. Det håller länge och ser naturligt ut.

129:- på Body Shop!

Mina Favoriter!

Datum:2011-06-26 Klockan:13:24:00
 

Jag ÄLSKAR doften av vanilj. Jag använder en go vanilj body lotion från body shop. Det är en krämig fuktighetsbevarande lotion. Använder även en kroppsspray med doften av vanilj från body shop. Två av mina favoriter! Produkterna kostar lite över 100 lappen.

Midsommardagen!

Datum:2011-06-25 Klockan:15:20:42






De här bilderna har jag tagit idag.

Uppdatering!

Datum:2011-06-24 Klockan:12:23:32
Eftersom mitt internet inte har fungerat som det ska de senste dagarna får ni en uppdatering nu.
I tisdags var jag i Nossebro på Banhoppningsträning med min ponny. Det var första gången i år som vi var ute med henne. Det gick bättre än vad jag trodde. På framridningen for hon runt lite för att det var en häst som var rädd för det mesta så den blåste och lät och när en liten tjej på en söt ponny fattade galopp blev Jinni helt uppspelt haha men det var inget mot hur hon brukar vara så jag är jätte nöjd med henne. Det gick bra inne på banan med, vi hoppade två klasser.



Bilden är inte från banhoppningsträningen, det regnade så kameran fick stanna hemma.
Men näst nästa tisdag ska jag hoppa igen och om det är bra väder då är det på gräset.


I onsdags blev det en hel dag med min kära vän Amanda. Hon kom till mig på morgonen då jag fyllde på hennes fransar. Efter det åkte vi buss in till Alingsås, i bussen var det mycket konstigt folk haha. Bland annat en gubbe som satt och drack öl, det fula var att han tog munnen full med öl men han svalde inte på en gång utan han satt där med munnen full. När vi väl kommit in i Alingsås gick vi runt i affärer, det var verkligen rea i varenda affär. Vi shoppade smycken, kläder och Amanda köpte även ett par skor. Vi lunchade på Resturant China (tror den heter så), huur gott som helst. På kvällen tittade vi på två grymma filmer, käkade även pasta. Ja en helt underbar dag helt enkelt!



Mina fynd!






I torsdags, igår alltså. Min dag började på sjukhuset i Mölndal jag hade fått en tid för ögonoperaration, jag har inga tårkanaler (man ska ha fyra) så min ögon rinner hela tiden. Detta var mitt tredje sjukhusbesök. Har varit i Borås två gånger innan. Läkarna har försökt operera men de gav upp för de visste inte hur de skulle göra. Så jag skickades till Mölndal. Läkarna tittade på mina ögon och konstaterade att jag inga tårkanaler har, haha ja det var ju därför jag kom dit. Sen bedövade de ena ögat och stack ner en kanyl (det ser ut som en spruta) och "grävde" i tårkanalen. Som läkarna även gjorde i Borås men hon ville testa ändå. Men ja det gav inget resultat, så de fotograferade mina ögon. De ska höra av sig i augusti när hennes kollegor kommer tillbaka från semestern för hon ska diskutera med de hur de ska göra med mina ögon. Alltså blev det ett tredje onödigt sjukhusbesök. Jag kunde väl fått en tid före de gick på semster men nej.
På eftermiddagen åkte vi till min faster och firade midsommar en dag före med släktingar. Vi åt god mat och tårta, det blev även poker. Som alltid haha. Så här kommer det några bilder från gårdagen.













Hoppas ni får en bra Midsommar och tack för att ni läser min blogg!!

Midsommar firande!

Datum:2011-06-23 Klockan:19:27:23


Är hos min faster nu med goa släktingar, vi firar midsommar en dag före haha.

Mitt internet har inte fungerat som det ska därför har jag inte lagt in några inlägg. Men imorgon hoppas jag att internet kan vara på min sida. Så då ska jag berätta om de senaste dagarna, även om mitt sjukhus besök idag!

Portfoliobild!

Datum:2011-06-20 Klockan:21:28:21


Här kommer en bild ur min portfolio, den här stylingen gjorde jag på Sara första året på gymnasiet.
Det var våran första modelldag, så det var ett tag sen. Jag tycker att det ser ut som ett riktigt skolfoto, söt tjej det där!
Ikväll har jag varit hos frisören och klippt mig, men jag toppade bara och klippte upp det en bit. Det känns alltid lika skönt att vara nyklippt.


Movie!

Datum:2011-06-19 Klockan:22:59:27


Nu har jag tittat på Water for elephants, åååh vad bra den var. Rekomenderar den starkt!!

På en cirkus någonstans i 30-talets USA hittar Jacob ett nytt liv efter att hans föräldrar dödats i en olycka.
Där finner han också kärleken i cirkusens stjärna Marlena men för att kunna vara tillsammans måste de bryta sig loss från det enda liv de känner till.

Ögonfransförlägning!

Datum:2011-06-19 Klockan:13:49:22

Det är några som har frågat om extensionfransar, att det kan vara skadligt och att man kan tappa sina egna naturliga ögonfransar.
Det finns två tekniker av extensionsfransar som man kan använda sig av Singles och Flares kallas dessa tekniker. Om man jobbar med Flares fäster man små knippen av fransar ovanpå de naturliga ögonfransarna, man fäster alltså ett knippe på flera fransar. Fransarna kan ta skada på grund av detta eftersom man inte tänker på hur de naturliga fransarna växer. Vissa av fransarna är inte tillräckligt utvecklade för att ha en extensionfrans, då går fransen av. När du tappar ett helt knippe med fransar då blir det en lucka i fransraden, det kommer se tomt ut.

Den andra tekniken Singels är den teknik som Luxurios Lashes och jag arbetar med. Då går man igenom naturlig frans för frans och ser vilka fransar som är mogna för applicering av en extensionfrans. Man applicerar en extensionfrans på alla naturliga fransar som är tillräckligt mogna. Därför utsätts inte dina omogna fransar för någon skada. När du tappar en utav dina naturliga fransar åker även extensionfransen av, då blir det inte lika tomt eftersom det bara är en frans som åker av och inte ett helt knippe.
Man tappar sina naturliga fransar hela tiden, det är samma som håret på huvudet det tappar man också, men det märks tydligare.
Luxurious Lashes är den ända SEYF-certifierade extensionfransskolan i hela Sverige. SEYF är en förkortning av Svenska Estetikers Yrkes Förbund. De arbetar endast med produkter som är godkända och testade.


Red Riding Hood!

Datum:2011-06-18 Klockan:23:14:13


Har precis tittat på filmen Red Riding Hood, den var hur spännande som helst.
Filmen är baserad på den gamla sagan om Rödluvan och vargen och det är Amanda Seyfried som spelar huvudrollen Valerie!

Körkort!

Datum:2011-06-17 Klockan:13:57:04


Nu är mitt rumt städat och fint. Nu ska jag plugga körkortsteori.
Det är min bil på bilden, har haft den i två år så nu tycker jag det är dags att skaffa körkort!

Stallet!

Datum:2011-06-15 Klockan:23:01:39







Min morgon började i stallet. Jag gjorde i ordning Jinni för ett pass i paddocken, det gick jätte bra. Jag borstade av henne, klippte manen (det behövdes verkligen), klippte hovskägget och klippte bort lite tussar som stack ut från öronen haha. Efter det släppte jag ut Jinni och Kiggan (ponnyn på översta bilden) i hagen, tog några foton. Gick tillbaka in till stallet för att putsa sadlar, träns, lädergrimmor och mina stövlar. Borstade även av schabrak som ska till tvätten. När jag var klar med det gick jag in och åt nybakade bullar som mamma hade bakat. Lite senare lagade jag mat till mig och mamma, gjorde även fruktsallad till efterrät det var mycket gott.
Nu har jag och min syrra tittat på filmen - The tourist, den rekomenderar jag!
Den bruna lilla ponnyn heter Kiggan som jag tidigare nämnde, hon är 29 år. Helt otroligt! Hon kan lika gärna vara tio år, hon är jätte pigg och fräsh. När jag var mindre tävlade jag både hoppning och dressyr med henne. Fast mest dressyr, tävlade i lag för Essunga Ryttar Förening även individuellt. Det var tider det.

Hoppas ni har haft en bra dag : )

Fransar!

Datum:2011-06-13 Klockan:22:35:35


I förmiddags var Julia här, det blev påfyllning av hennes fransar. Här är resultatet.
Hon ska till Turkiet om några dagar, då är det perfekt med Ögonfransförlägning.
Tänk er själva, att kunna gå på stranden helt osminkad men ändå se sminkad ut. Helt otroligt!

LORF!

Datum:2011-06-12 Klockan:16:03:00







Idag var jag med Åse på LerumsOrtens RyttarFörening (lorf). Det var en lokal hoppning, hon hoppade LD+5.
På bilderna är det Åse och Glory Pearl, detta var deras tredje lokala hoppning och hon vann klassen. Tredje gången gillt som man brukar säga. Hon var 6 sekunder snabbare än tvåan, hon tog en väg ingen annan gjorde och det tjänade hon på. Ekipaget kom i mål på 32 sekunder, grymt!!
Jag blev änna sugen på att börja tävla med min ponny igen, ja vi får se hur det blir med det.

SOMMARLOV!

Datum:2011-06-11 Klockan:11:46:25

Igår fick jag sommarlov, ganska härligt! På kvällen åkte jag hem till Amanda och firade att sommarlovet äntligen börjat med hennes släktingar. Vi åt en jätte god tårta, sen spelade Amanda och sjöng för allihopa, den tjejen alltså såå sjukt duktig! Jag satt och rös när hon sjöng, senare på kvällen spelade vi in när hon sjöng My Immortal, ljudet blev sådär. Jag gick hem vid tolv, grymt bra start på lovet.
Nu har jag och Amanda varit ute på en morgon promenad. Hoppas ni får en bra helg!

 


RSS 2.0