Ögonfransförlägning!

Datum:2011-06-19 Klockan:13:49:22

Det är några som har frågat om extensionfransar, att det kan vara skadligt och att man kan tappa sina egna naturliga ögonfransar.
Det finns två tekniker av extensionsfransar som man kan använda sig av Singles och Flares kallas dessa tekniker. Om man jobbar med Flares fäster man små knippen av fransar ovanpå de naturliga ögonfransarna, man fäster alltså ett knippe på flera fransar. Fransarna kan ta skada på grund av detta eftersom man inte tänker på hur de naturliga fransarna växer. Vissa av fransarna är inte tillräckligt utvecklade för att ha en extensionfrans, då går fransen av. När du tappar ett helt knippe med fransar då blir det en lucka i fransraden, det kommer se tomt ut.

Den andra tekniken Singels är den teknik som Luxurios Lashes och jag arbetar med. Då går man igenom naturlig frans för frans och ser vilka fransar som är mogna för applicering av en extensionfrans. Man applicerar en extensionfrans på alla naturliga fransar som är tillräckligt mogna. Därför utsätts inte dina omogna fransar för någon skada. När du tappar en utav dina naturliga fransar åker även extensionfransen av, då blir det inte lika tomt eftersom det bara är en frans som åker av och inte ett helt knippe.
Man tappar sina naturliga fransar hela tiden, det är samma som håret på huvudet det tappar man också, men det märks tydligare.
Luxurious Lashes är den ända SEYF-certifierade extensionfransskolan i hela Sverige. SEYF är en förkortning av Svenska Estetikers Yrkes Förbund. De arbetar endast med produkter som är godkända och testade.


Kommentarer
Postat av: My

SNYGGT!

Datum:2011-06-21 Tid:00:57:19
URL: http://myvestlund.blogg.se/
Postat av: johanna

lite sugen på att pröva;)



sv: tack så hemskt mycke:D

Datum:2011-06-21 Tid:23:06:44
URL: http://johannatatar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback